Monday, 2 April 2012

PERJALANAN BARU BERMULA .

 Heyy buddieees ! Firstly , thanks to my cousin sebab dia tolong create my blog macam yang i nakkk . * Sangat teruja dan terharu.  Huhukk --' Sayanggg kau woi Mahfuzah Malik  ! hahaha :-0 Allright , let's start . Alhamdulillahh result SPM dah pun keluar bulan 3(2012).. * Kesian dkt aku baru nak update. Hihi ! Syukur ke hadrat illahi atas rezeki yang dikurniakan . Walaupun result tak gempak kebabom , tp at least i dah try the best . Syukur sangat2 . Thanks to my beloved family , my superb teachers . my crazy friends , and my boyfriend :-) Ramai yang tanya 'Eh lepas nih sambung mna , dah apply mana'.. Semput den nak jawab.. Hahahaha !! Normal lettew kan . Hmmm sumpah tak tahu lagi nak sambung mna apa semua . Tp bulan JUNE ni , i buat repeat paper utk math . Huaa tulaaa msa sekolah main2 , kan dah kena repeat . Hambikk kau fatyhah! Dah kena pi tusyen semua . hehehe :-D Sabo jelaaaaaaaaaa haii . Apa2 pun , hope guys support i and always pray the best for me . May ALLAH bless you ols ! AMIN YA RABBAL ALAMIN . See you again ! Bubyeeeeeeee .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.